EBOOKS


 Μπορείτε να αγοράσετε τα eBooks μου και να γνωρίσετε περισσότερα για τις θέσεις μου και τη φιλοσοφία μου. Πατώντας πάνω σε κάθε σύνδεσμο βιβλίου με κεφαλαία γράμματα που βρίσκεται στο τέλος , θα βρεθείτε σε μια σελίδα με περισσότερες πληροφορίες για κάθε eBook.
Επιτρέψτε μου όμως να σας πω λίγα λόγια πριν για το κάθε ένα

1)ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ: Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορείτε να κάνετε σε 4 εβδομάδες. Θα λάβετε 2 eBooks. Το ένα με τις σημειώσεις και το άλλο με το βιβλίο εργασίας. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να ζητήσετε και τη δική μου βοήθεια με 4 διασκέψεις κόουτσινγκ για την εφαρμογή του. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε και τα audio των σημειώσεων. Θεωρώ το ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, το βασικό πρόγραμμα που θα πρέπει να ξεκινήσει κάποιος.
2) ΟΙ 7 ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ: Το επόμενο πρόγραμμα που θα πρέπει κάποιος να κάνει. Πάει πιο πέρα σε μεγαλύτερο βάθος από το ΜΥΣΤΙΚΟ και δουλεύει μαθαίνοντας τους 7 βασικούς συμπαντικούς νόμους και πως μπορείτε να τους κάνετε να δουλέψουν θετικά για την ζωή σας. Αποτελείτε από 2 eBooks:Τις σημειώσεις του προγράμματος και το βιβλίο εργασίας .Επίσης μπορείτε να αγοράσετε απλά το πρόγραμμα ή και συμβουλευτικές διασκέψεις εφαρμογής.
3)ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ: Πέρασα πολλά χρόνια στο κλασσικό επιχειρηματικό κόσμο και με κλασσική επιχειρηματική παιδεία μάρκετινγκ και πωλήσεων. Εδώ και 10 χρόνια έχω αφήσει αυτό τον κόσμο και είμαι σε ένα μέρος που πραγματικά λατρεύω και ονομάζω Πνευματική Επιχείρηση. Το eBook μου Ολιστική Πώληση απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ασκήσουν τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, είτε σαν πωλητές είτε σαν επιχειρηματίες, χρησιμοποιώντας όμως έναν συνδυασμό κλασσικών εργαλείων και πνευματικής σύνδεσης.
4)ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ: Εδώ παρουσιάζω 22 τεχνικές με τις οποίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τον φόβο.Ο φόβος είναι μια κατάσταση του μυαλού μας. Έτσι λοιπόν πρέπει πρώτα να το καταλάβουμε αυτό και στη συνέχεια να βρούμε τον κατάλληλο για ΕΜΑΣ τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. ο καθένας μας είναι διαφορετικός, για αυτό και μπορεί να του είναι αποτελεσματικότερο κάποιο από τα εργαλεία που σε κάποιον άλλον μπορεί να μην δουλεύει τόσο καλά.
5)ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ:Ενα πολύ πρακτικό eBook που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το δικό σας Πίνακα Αφθονίας (ή Βιβλίο Ονείρων ή Πίνακα Οράματος, όπως μπορεί να το έχετε ακούσει). Μιας και έξω μπορείτε να δουλέψετε παράλληλα δημιουργώντας το δικό σας εργαλείο.
5) ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ: Για όσους μπορεί να διάβασαν το ΜΥΣΤΙΚΟ η να είδαν την ταινία, αλλά να μην ξέρουν τι να κάνουν πρακτικά για να εφαρμόσουν αποτελεσματικά το Νόμο της Προσέλκυσης , σε 6 περιοχές της ζωής τους.
6)ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ: Βασισμένη στο Νόμο της Προσέλκυσης τεχνική για να δουλέψετε με δομημένο τρόπο και απαντώντας σε ερωτήσεις να εντοπίσετε το σκοπό σας, το πάθος σας, και να το μετατρέψετε σε καριέρα.
7)ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Η δημιουργία θετικών δηλώσεων είναι κάτι πολύ σοβαρό για να το αφήσετε στην τύχη ή χειρότερα ακόμη, για να αντιγράφετε δηλώσεις άλλων. Οι δηλώσεις σας πρέπει να εκφράζουν ΕΣΑΣ. Με αυτό το eBook , θα μάθετε γρήγορα και αποτελεσματικά πως να γράφετε τις δικές σας δυναμικές και εστιασμένες θετικές δηλώσεις.
8) ΠΡΟΣΛΚΥΣΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙ: Βασισμένο στο Νόμο της Προσέλκυσης. 4 διαλογσιμοί που θα σας οδηγήσουν στο να  αφήσετε πίσω εμπόδια,να δημιουργήσετε χώρο, να  συνδεθείτε με την ψυχή σας, και να προσελκύσετε σε αυτό το επίπεδο την ψυχή που σας ταιριάζει. Πρώτα θα έχετε προσδιορίσετε τι ψάχνετε και θα έχετε ξεκαθαρίσει τι πρέπει να κάνετε για την ευτυχία σας.
9) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ:..και λίγα λόγια από την Εισαγωγή....
EBOOKS ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
8)ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ: Με αυτό το eBook, μπορείτε να εντοπίσετε το δικό σας στυλ προσωπικότητας και να δείτε επίσης για κάθε ένα από τα 4 στυλ προσωπικότητας τι σημαίνει επιτυχία και πως μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πως μπορείτε να τα πάτε καλά μαζί τους, τι περιμένουν από την δικτυακή επιχείρηση και άλλα μυστικά.Μπορείτε να αγοράσετε μόνο το eBook ή και το σεμινάριο σε προνομιακή τιμή (για εσάς αλλά και για την ομάδα σας). Στο σεμινάριο περιλαμβάνεται δωρεάν και το Τεστ Προσωπικότητας.
9.)ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ  :Ένα πρακτικό βιβλίο εργασίας για όσους ξεκινούν στο δικτυακό μάρκετινγκ. Μέσα από την οπτική του προπονητή του νόμου της προσέλκυσης, προσεγγίζω το ξεκίνημα της δικτυακής επιχείρησης μέσα από τα πρακτικά αυτά εργαλεία. Η άσκηση στόχων που είναι μέσα στο ebook θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας, και να ξέρετε ποια είναι τα άμεσα πράγματα με τα οποία να ασχοληθείτε.
10) ΟΙ 6  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ  ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ:Δεν είναι όλες οι δραστηριότητες το ίδιο σημαντικές. Εδω περιγράφονται οι 6 σημαντικότερες από αυτές. Εκείνες που αν κάνετε καθημερινά, θα οδηγηθείτε στην επιτυχία και θα δημιουργήσετε και αυτοδύναμους ηγέτες. Αν κάνετε αυτά τους τρεις πρώτους σας μήνες, θα δημιουργήσετε την ορμή που χρειάζετε η επιχείρηση σας.
11)ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ: Το 90% των ατόμων που "γράφονται" στο δίκτυο ενός συνεργάτη εταιρίας δικτυακού μάρκετινγκ, δεν ξεκινούν σωστά. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν ξεκινούν πότε. Το eBook ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ σας διασφαλίζει ένα σωστό ξεκίνημα κάθε συνεργάτη σας
12) 59 ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ:"Το Βιβλίο “59 Μυστικά στην Εξυπηρέτηση Πελατών» δημιουργήθηκε  από την ανάγκη ενός πρακτικού και εύκολου στη χρήση του ΟΔΗΓΟΥ για την άμεση βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών.
Απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι πρέπει να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση. Σε όσους δηλαδή έχουν την πεποίθηση της ανάγκης διαρκούς βελτίωσης του εαυτού τους, των σχέσεων με τους γύρω τους, των σχέσεων στην οικογένεια και στην κοινωνία. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν πρακτικούς  και άμεσα εφαρμόσιμους τρόπους για να εισάγουν στην επιχείρηση τους τη φιλοσοφία της εξυπηρέτησης. Απευθύνεται ακόμη, σε όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα πιο μπροστά στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών που έχει η επιχείρηση τους...."
13)ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ:Δώσε βάση στην πιο σημαντική δραστηριότητα του δικτυακού μάρκετινγκ: στην εξεύρεση υποψηφίων.Μάθε , και εξάσκησε άμεσα τις τεχνικές. Κατάλαβε τη σημασία του τρόπου σκέψης και την επίδραση του Νόμου Της Προσέλκυσης 
14)ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ:10 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ:H αναπαραγωγή είναι η πιο σοβαρή αλλά συνάμα και η πιο παρεξηγημένη αρχή επιτυχίας στο δικτυακό μάρκετινγκ. Με αυτή τη συλλογή άρθρων, θέλουμε να αναπτύξουμε τον προβληματισμό πάνω στην αξία της αναπαραγωγής ,που υποστηρίζει τη δουλειά που κάνουμε στη Megaservice Net.
Βοηθάμε ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους της ζωής τους, να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Και αυτό  το κάνουμε βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, το Μεγαλείο τους , και να το βάλουν στο όχημα του δικτυακού μάρκετινγκ....
 ΤΑ LINKS ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΟΙ 7 ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΕΚΥΣΗΣ

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ:ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ;ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΟΙ 6  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ  ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

59 ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Bookmark and Share