ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στην διοίκηση επιχειρήσεων  και στον επιχειρηματικό στίβο (marketing manager ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ, συγγραφέας βιβλίων όπως Megaservice:59 Μυστικά στην  εξυπηρέτηση πελατών, Στρατηγική Πώληση, εκπαιδευτής  στελεχών , σύμβουλος επιχειρήσεων με την MEGASERVICE  ) , ένοιωσα το δικό μου κάλεσμα και έκανα μια μεγάλη στροφή στην καριέρα μου.
Ο λόγος ήταν πως όλα τα προηγούμενα δεν μου έδιναν την προσωπική ικανοποίηση και ευχαρίστηση που περίμενα. Μάλιστα χαρακτηριστικό ήταν πως "μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες", δεν μου έφερναν την αντίστοιχη ικανοποίηση που προσδοκούσα πως θα είχαν.
Κατάλαβα πως όλα είχαν να κάνουν με την Προσωπική μου Αποστολή. Μιας και για πολλά χρόνια έφτιαχνα  Επιχειρησιακές Αποστολές (Mission Statements), που κατά τα άλλα θα έπρεπε να λένε κάτι για τον κόσμο , και διαπίστωνα πως αυτό συνήθως ήταν  όχι και οδηγός δράσης  για τις εταιρίες. 
Και η δική μου αποστολή;
Ξεκίνησα λοιπόν την αναζήτηση και μέσα από μια πορεία που εξελίχθηκε παράλληλα με τα χρόνια της  MEGASERVICE, συνειδητοποίησα πως αποστολή μου ήταν ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ
Και το όχημα; Πως θα μπορούσα να εκτελέσω καλύτερα αυτή μου την αποστολή; Με τους παραδοσιακούς ρόλους του Διευθυντή Μάρκετινγκ σίγουρα όχι. Με  την εκπαίδευση στις επιχειρήσεις; Φυσικά και αυτό ήταν ένα μέσο και πάντα το αξιοποιώ, όμως με την προϋπόθεση ότι η εκπαίδευση αυτή αποσκοπεί να ΕΞΕΛΙΞΕΙ τους ανθρώπους. Και εκεί συνειδητοποίησα μια άλλη πραγματικότητα. Έχω εκπαιδεύσει χιλιάδες ανθρώπους στο μάρκετινγκ, επικοινωνία , δημόσιες σχέσεις , πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών και προσωπικότητα και σχέσεις.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. Αυτό μου έδινε την ικανοποίηση και αυτό έκανα.
Και αυτό με τη σειρά του με οδήγησε στην ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΖΩΗΣ. Στο coaching -mentoring, στην Αγγλική.Παρακολουθώντας τα μαθήματα και μαθαίνοντας από τους μεγάλους μου δασκάλους και coach , τον αξεπέραστο Jim Rohn, και τους John Fogg,Sharon Wilson,Terri Levine, κ.α κατάλαβα: ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
Το  κόουτσινγκ ήταν λοιπόν αυτό που μου άρεσε ανέκαθεν να κάνω. Τώρα ανακάλυπτα τα επιπλέον εργαλεία,  μεθοδολογίες και συστήματα. Ένοιωσα υπέροχα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ- COACHING/MENTORING

Αυτή η ανακάλυψη , ήταν σαν να μπήκε άπλετο φως μέσα στο "σπίτι μου". Εκεί που τώρα ΑΝΑΔΟΜΗΣΑ τόσα παλιά πιστεύω και αντιλήψεις. Που δοκίμασα εργαλεία και βρήκα αλήθειες όπως την πνευματική σύνδεση με τον δημιουργό. Που κατάλαβα και με την άδεια των δασκάλων μου εφάρμοσα την αρχή πώς Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΪΝΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ και πως ναι υπάρχει και η προσέγγιση της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
Έχω λοιπόν αναπτύξει μια σειρά από προγράμματα κόουτσινγκ (Συμβουλευτική  αν προτιμάτε) , και αρκετά ebooks που σκοπό έχουν να κάνουν την Αποστολή μου εκτελέσιμη.
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Γνωρίστε λοιπόν το τι κάνω και πως μπορώ να σας βοηθήσω .
Μπορείτε να αξιοποιήσετε την ΠΡΟΣΦΟΡΑ για μια ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική διάσκεψη κόουτσινγκ 45 λεπτών που θα σας βοηθήσει να με γνωρίσετε και να αποφασίσετε πως και που μπορώ να  σας βοηθήσω
Για να αξιοποιήσετε την ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΟΥΤΣΙΝΓΚ Τηλεφωνήστε μου στο 6938979887 ή 2105018493 ή στείλτε μου mail με θέμα ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΚΕΨΗ ΚΟΟΥΤΣΙΝΓΚ. Στείλτε μου mail ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Bookmark and Share