Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙ


   Αναζητείτε το ιδανικό σας ταίρι;

  • Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να το προσελκύσετε ;
  • Είσαστε έτοιμοι για αυτό;
  • Μήπως χρειάζεστε να απαλλαγείτε από κάποιο παρελθόν που κουβαλάτε μαζί;
  • Έχετε κάνει χώρο;
  • Γνωρίζετε τι ακριβώς ψάχνετε;
Αν ψάχνετε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα τότε το ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙ είναι ένα πρόγραμμα που θα  σε βοηθήσει να της βρεις.
                Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πάνω στο πώς να προσελκύσεις ένα ειδικό άτομο στη ζωή σου, κάποιο άτομο που θα ενδυναμώσει το ποιος είσαι, θα συνδεθεί με αυτό που είσαι σε ψυχικό επίπεδο, και θα είναι μια πηγή αγάπης.
Η βάση αυτού του προγράμματος είναι ο Νόμος της Έλξης. Για να προσελκύσεις τον Ιδανικό σου Σύντροφο, ή ταίρι σου, θα πρέπει να γίνεις πρώτα αυτό που θέλεις να προσελκύσεις. Αν αισθάνεσαι μοναξιά, τότε δεν μπορείς να προσελκύσεις τη σύνδεση. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το νόμο της Προσέλκυσης. Αυτό το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να πας το  ενεργειακό σου πεδίο και τη δόνηση σου σε υψηλά επίπεδα ώστε έτσι να μπορέσεις να προσελκύσεις το σύντροφο σου με ευκολία και χωρίς προσπάθεια. Θα σε κάνει να νιώθεις συνδεδεμένος με εσένα, ώστε να μπορείς να προσελκύσεις τον τέλειο σύντροφο.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις διαδικασίες για να προσελκύσεις έναν σύντροφο ζωής, να προσελκύσεις ένα παιδί πριν από τη σύλληψη σου ή να φέρεις μια βαθειά και με διάρκεια φιλία στη ζωή σου. Μπορείς και θα έχεις την σχέση διαρκείας  που θέλεις.
Ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε 4 διαλογισμούς. Μπορείτε να τους κάνετε μόνοι σας με οδηγό το Ebook ή μπορείτε να αξιοποιήσετε τη βοήθεια μου, κάνοντας μαζί μου τους διαλογισμούς, και στη συνέχεια λαμβάνοντας την υποστήριξη μου , έχοντας έτσι δηλαδή την ολοκληρωμένη εκδοχή του προγράμματος.
Μην περιμένετε. Κάντε τώρα την επιλογή σας. Προσελκύστε το ιδανικό σας ταίρι
ΕΒΟΟΚ: Κοστίζει 20 ευρώ. Το παραγγέλνετε τηλεφωνικά στο 2105018493 begin_of_the_skype_highlighting            2105018493      end_of_the_skype_highlighting και 6938979887 begin_of_the_skype_highlighting            6938979887      end_of_the_skype_highlighting, ή στέλνοντας mail στο mmavrovouniotis@gmail.com .Γράψτε "για την αγορά του  βιβλίου ΠΡΟΣΛΕΛΚΥΣΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙ" και γράψετε επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Θα σας καλέσω άμεσα.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Κοστίζει 100 ευρώ. Περιλαμβάνει 4 τηλεδιασκέψεις 1 ώρας, στις οποίες λαμβάνετε τους καθοδηγούμενους διαλογισμούς του προγράμματος και συζητάμε μετά από αυτούς τις εφαρμογές. Λαμβάνετε ακόμη και το ebook του προγράμματος.Πρόγραμμα 4 εβδομάδων. Επικοινωνήστε μαζί μου με τον ίδιο τρόπο αλλά αναφέρετε "Για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα 4 εβδομάδων ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙ"


Bookmark and Share