Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

Σήμερα που  οι συνθήκες κάνουν το εξωτερικό περιβάλλον όλο και πιο δύσκολο, η ανάγκη να αντλήσουμε δυνάμεις από τον Ανώτερο Εαυτό μας, είναι όλο και πιο μεγάλες.
Όσο πιο δυνατοί γίνουμε ΜΕΣΑ μας , τόσο πιο ικανοί να αντιμετωπίσουμε το ΕΞΩ μας, όπως  και αν αυτό εκδηλώνεται.
Πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν τα πράγματα με άμεση αντανάκλαση στα όσα συμβαίνουν, χωρίς να προσπαθούν να αποκτήσουν ενσυνααίθηση των πραγματικών τους δυνάμεων. Και να  δημιουργήσουν το δικό τους δυνατό εσωτερικό πεδίο, από το οποίο θα μπορέσουν  στη συνέχεια να δράσουν.
Μια σημαντική δράση για να γίνεται αυτό πραγματικότητα, είναι να καθαρίζουμε, τις μνήμες, τους ιούς του μυαλού, που είναι τα πιστεύω που έχουν εγκαθιδρυθεί μέσα μας.Και μια τέτοια διαδικασία είναι πράγματι ουσιαστική και με τεράστια συμβολή στην ισορροπία μας. Μόνον έτσι θα μπορούμε να βλέπουμε καθαρά τα πράγματα, να έχουμε χώρο για εμπνευσμένη δράση , αντί της  αντανακλαστικής αντίδρασης.
Σας προτείνω
  • Εφαρμόστε τεχνικές καθαρισμού του υποσυνείδητου μυαλού μας  (όπως αυτές που περιγράφω στο eBook μου :Ελεύθεροι από φόβο).
  • Κάνετε συχνά διαλογισμό, με οποία μορφή σας είναι προσωπικά πιο εύκολη και αποτελεσματική (προσευχή, αναπνοές, μάντρα, γιόγκα,καθοδηγούμενο  ακουστικά διαλογισμό....)
  • Μην απομονώνεστε. Η κοινωνικότητα είναι σπουδαίο αντίδοτο. Μιλάτε και συναναστρέφεστε με θετικούς ανθρώπους.
  • Προσφέρετε ότι μπορείτε. Από απλά ένα χαμόγελο, μέχρι έναν καλό λόγο,εθελοντικό χρόνο, εθελοντική εργασία, ποιοτικό χρόνο. Προσφέροντας νοιώθουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί. Φεύγουμε από το ΕΓΩ και μεταφερόμαστε στο ΕΜΕΙΣ.
Bookmark and Share