Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ


Η ηγεσία είναι επιλογή. Είναι διαδρομή που δεν έχει αρχή και τέλος, αφού την αρχή την θέτει ο καθένας που αποφασίζει να ηγηθεί, και διαρκώς εξελίσσεται τελειοποιείται και ανεβαίνει σε υψηλότερα επίπεδα, θέτοντας νέους στόχους, υψηλότερες κορφές προς κατάκτηση.
Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΓΕΣΙΑΣ, είναι ένα πρόγραμμα 52 εβδομάδων, το οποίο γίνεται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (emails).Κάθε εβδομάδα θα παραλαμβάνεις στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο ένα μικρό άρθρο που θα σε εισάγει στο θέμα και την άσκηση ή  ασκήσεις της εβδομάδας που κάνοντας τες, θα μπορέσεις να εντάξεις στην καθημερινότητα σου την συγκεκριμένη πρακτική ηγεσίας, και μέσα από την επανάληψη να την κάνεις συνήθεια.
Επέλεξα αυτή τη μορφή του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ και την online εκδοχή, γιατί σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε ζωντανή για διάστημα 1 χρόνου την άσκηση σας , την βελτίωση σας πάνω στην ηγεσία.
Σε όλη αυτή την πορεία θα έχουμε τη ευκαιρία να έχουμε  επίσης και έναν διάλογο μέσω των Mails (δυνατότητα 4 τον μήνα πάνω σε διευκρινήσεις και εφαρμογές του προγράμματος), αλλά και των Mastermind ομάδων που θα μπορέσουν να δημιουργηθούν στα πλαίσια της Ομάδας Yahoo που έχω δημιουργήσει στα πλαίσια του προγράμματος.
Το πρόγραμμα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ είναι ένα ταξίδι στην Ηγεσία, προσωπική και ομάδας. Σας περιμένω
Κόστος προγράμματος 60 ευρώ. Προκαταβάλλεται
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • 1)    Πενήντα δύο mails – ένα κάθε εβδομάδα- με το θέμα της εβδομάδας και την άσκηση της εβδομάδας.
  • 2)    Συμμετοχή (εθελοντική) στην Ομάδα HGESIA που έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του προγράμματος και μπορεί να έχει διάλογο , συζητήσεις , ανταλλαγή απόψεων,mastermind groups.
  • 3)    Τέσσερα διευκρινιστικά mail τον μήνα που να αφορούν πάνω στο περιεχόμενο και εφαρμογή του προγράμματος.
  • 4)    Πρόσβαση στα blogs  και projects του Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη με δυνατότητες συνεργασίας και ειδικές τιμές σε coaching και ebooks.
Αποφασίστε.
Επικοινωνήστε για εγγραφή στο πρόγραμμα (Με την εγγραφή και πληρωμή λαμβάνεται αμέσως το υλικό της 1ης εβδομάδας)
2105018493
6938979887
ΥΓ.Η Ομάδα HGESIA ξεκινά την 31 Ιανουαρίου 2011
Bookmark and Share