Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

OI 7 BAΣΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

Με πόση επιτυχία θα μπορούσες να παίξεις ένα παιχνίδι εάν δεν είχες ιδέα του πως παίζεται, του ποιοι είναι οι κανόνες δηλαδή; Πόσο επιτυχημένος θα ήσουν στο να φτάσεις σε έναν προορισμό εάν δεν είχες χάρτη, οδηγίες, πυξίδα, και όλα τα σήματα στο δρόμο ήταν γραμμένα σε μια ξένη για εσένα γλώσσα; Πως θα μπορούσες να κτίσεις ένα σπίτι χωρίς ένα σύνολο σχεδίων ή να φτιάξεις ένα γλυκό χωρίς συνταγή; 

Ε λοιπόν, η ζωή μας είναι σαν ένα παιχνίδι με κανόνες, ένα ταξίδι με προορισμό, ένα σπίτι κτισμένο με σχέδια και ένα γλυκό φτιαγμένο σύμφωνα με μια συνταγή. 

Υπάρχουν Συμπαντικοί Νόμοι τους οποίους πρέπει να μάθουμε και να εφαρμόζουμε, αν πράγματι θέλουμε να δημιουργήσουμε αυτά που επιθυμούμε στη ζωή μας, όπως μια νέα σχέση, περισσότερα χρήματα, μια νέα δουλειά, ή απελευθέρωση από το άγχος και την ανησυχία. Αυτοί οι Νόμοι υπάρχουν. Κι μάλιστα υπάρχουν είτε είσαι, είτε δεν είσαι ενήμερος για αυτούς, ή είτε επιλέξεις να τους εφαρμόσεις ή να μην τους εφαρμόσεις. Δεν υπάρχουν βλέπεις ούτε τυχεροί, ούτε άτυχοι άνθρωποι. Υπάρχουν εσκεμμένοι και μη εσκεμμένοι δημιουργοί. 

Η άγνοια αυτών των Νόμων μπορεί να είναι η αιτία που βιώνεις χρέη,ανολοκλήρωτες σχέσεις, έλλειψη ικανοποίησης από την εργασία σου και κακή κατάσταση υγείας. Η μη γνώση αυτών των Νόμων , σε κάνει να εκδηλώνεις πράγματα από προεπιλογή. Για να καταλάβεις αυτούς τους συμπαντικούς νόμους, θα σου δοθούν τώρα , με αυτό το Σεμινάριο, οι κανόνες του παιχνιδιού, οι κατευθύνσεις για το ταξίδι σου, τα σχέδια για να κτίσεις το σπίτι, και η συνταγή για να ετοιμάσεις το γλυκό. 

Σε κάθε συνειδητή στιγμή ,εκδηλώνουμε το μέλλον μας. Οι συμπαντικοί νόμοι δουλεύουν για να δημιουργήσουν το μέλλον. Μπορεί να δουλέψουμε μαζί με αυτούς ή εναντίον τους. Όμως δεν μπορούμε ΝΑ ΜΗΝ δημιουργήσουμε. Η καλύτερη επιλογή είναι να δημιουργούμε εσκεμμένα ή να δημιουργούμε με συνειδητή πρόθεση. 

Οι Συμπαντικοί Νόμοι μας είναι επίσης γνωστοί και με άλλα ονόματα, όπως Πνευματικοί Νόμοι, ή Νόμοι της Φύσης, και είναι ακλόνητες και διαχρονικές αρχές που κυβερνούν όλο μας το σύμπαν και είναι τα μέσα με τα οποία ο κόσμος μας συνεχίζει να ευδοκιμεί και να υπάρχει. 

Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν γίνονται ποτέ πραγματικά ενήμεροι αυτών των νόμων, και δεν μαθαίνει πως να τους εφαρμόζει για ν δημιουργεί τη ζωή που ονειρεύεται να έχει 
(απόσπασμα από την εισαγωγή του τηλεσσεμιναρίου Οι 7 Βασικοί Συμπαντικοί Νόμοι -8 τηλεδιασκεψεις,έναρξη πρώτης σειράς 5 Ιανουαρίου.) 
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοψή στο σεμινάριο (περιεχόμενο,προθέσεις,κόστος) επικοινωνείστε μαζί μας .Σείλτε μας ένα e-mail τώρα στο 
mmavrovouniotis@gmail.com

Μιχάλης Μαυροβουνιώτης
Αλήθεια, Αγάπη, Φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share